Jak prodávat, aby od vás kupovali Průvodce úspěšného obchodníka - Ulčin, Peter (Grada, 2016)
Jak se pozitivně odlišit od stovek ostatních obchodníků? Jak změnit odmítnutí v souhlas? Jak zaujmout klienta a udržet si jeho pozornost? Získejte jednoduchý, v praxi mnohokrát osvědčený návod, jak komunikovat a pracovat s klientem od prvního kontaktu až do úspěšného uzavření obchodu.
Keywords: Obchod a prodej