Bohumil Staša: Slavná léta s ČZ i Jawou Osudy rodu motocyklových závodníků - Wohlmuth, Jiří (Grada, 2015)
Další publikace z řady edice Technická elita národa přináší všem milovníkům motocyklového závodění pohled na životní osudy rodu Stašů, především však Bohumila Staši staršího. Dvacetinásobný mistr republiky a účastník 63 velkých cen mistrovství světa byl továrním jezdcem obou našich motocyklových továren ČZ a Jawa.
Keywords: Retro