Dokonalost neznamená štěstí aneb Jak neztratit sám sebe - The, Beastess (Grada, 2017)
Vydejte se spolu s námi hledat své opravdové já! Dokonalost neznamená štěstí, stejně jako obdiv neznamená lásku. Často nám chybí odvaha být sami sebou, najít si svou vlastní cestu. Co je tou hlavní ingrediencí, která dělá i nedokonalý život krásným?
Keywords: Psychologie pro každého