Bezlepková kuchařka nejen pro babičky - Krajčíková, Kamila (Grada, 2024)
Kniha navazuje na úspěšné předchozí kuchařky pro bezlepkovou dietu a zejména poslední Bezlepkovou kuchařku Kamily K. I tentokrát autorka sestavila recepty pro různé příležitosti.
Keywords: Kuchařky, gastronomie