Kouzelné léto - Lhotová, Dagmar (Bambook, 2016)
Dagmar Lhotová, autorka legendárního kocoura Vavřince a početné řady oblíbených titulů pro malé čtenáře, napsala půvabné vyprávění o tom, že nejkrásnější prázdniny nemusíme prožít na dalekých cestách, ale třeba ve vypůjčeném domečku, a hlavně společně s rodinou.
Keywords: Pohádky; Dobrodružství, napětí, fantasy