Spinální svalová atrofie v souvislostech - Kočová, Helena (Grada, 2017)
První komplexní publikace na našem domácím knižním trhu, která se věnuje sice vzácnému, ale velmi závažnému onemocnění, jehož prognózu lze v současnosti při použití všech moderních vymožeností medicínských, technických i společenských alespoň trochu zlepšit.
Keywords: Neurologie