Doprovázení v ošetřovatelství II doprovázení sester sestrami, mentorování, adaptační proces, supervize - Špirudová, Lenka (Grada, 2015)
Metadoprovázení - tedy doprovázení sestry sestrou - a další metody, jako je např. supervize nebo koučování, přinášejí do oboru další možnosti práce s personálem i s klienty.
Keywords: Teoretické obory