Doprovázení v ošetřovatelství I pomáhající profese, doprovázení a systém podpor pro pacienty - Špirudová, Lenka (Grada, 2015)
Klíčové dovednosti, které české zdravotní sestry potřebují, aby mohly správně poskytovat kvalitní péči, podporu a doprovázení pacientů.
Keywords: Teoretické obory