Péče o psychiku onkologicky nemocných - Dostálová, Olga (Grada, 2016)
Podpora nemocného v době náročné onkologické léčby je součástí péče sestry o něj i o jeho blízké. Vhodná komunikace, empatie, přístup a respektování lidské důstojnosti jsou základní rysy produktivního chování sestry.
Keywords: Onkologie; Psychologie a komunikace