Praktický průvodce stomika - Zachová, Veronika (Grada, 2016)
Kniha o stomicích pro stomiky a jejich blízké. Obsahuje rady a doporučení, jak pečovat nejen o stomii, ale také o fyzický a psychický stav člověka, který má nově nebo dlouhodobě kolostomii, ileostomii nebo urostomii.
Keywords: Medicína pro veřejnost