Windows 10 Průvodce uživatele - Pecinovský, Josef (Grada, 2015)
Pořídili jste si nový stolní počítač nebo notebook s Windows 10 a chcete ho ovládnout co nejrychleji? Pak právě vám je určen podrobný průvodce tímto operačním systémem.
Keywords: Windows a další OS