Zubní lékařství pro studující nestomatologických oborů - Mazánek, Jiří (Grada, 2018)
Kniha vysokoškolských učitelů stomatologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze je ojedinělou učební pomůckou pro výuku posluchačů magisterského studia lékařství. Je určena i pro praktické lékaře v terénu a přináší navíc základní informace o oboru stomatologie i lékařům styčných oborů.
Keywords: Stomatologie