Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - Pichlerová, Dita (Grada, 2017)
Tato knížka je určena právě vám. Vám, které jste nikdy nevzdaly boj s váhou. Teď už budete vědět, jak se zbavit nadbytečných kil nadobro. Známá česká obezitoložka vám ukáže tu správnou cestu. Inspirujte se jejím osobním příběhem!
Keywords: Hubnutí; Výživa