Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky - Pelikánová, Anna (Grada, 2015)
Po přečtení knihy se budete orientovat ve veškeré legislativě pro nestátní neziskové organizace. Získáte jedinečný přehled poznatků v oblasti financování, účetnictví, daní a práva.
Keywords: Účetnictví