Tři minuty do soudného dne Příběh největší špionážní aféry v dějinách USA - Navarro, Joe (Cosmopolis, 2017)
Skutečný příběh dvou výjimečných mužů, připomínající hru kočky s myší, se odehrává na konci studené války. Je šokující výpovědí o tom, jak Americe a celému západnímu světu reálně hrozilo naprosté zničení kvůli rozsáhlému úniku tajných válečných plánů a strategických informací o jaderných zbraních.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Memoáry, osobnosti a osudy