Vidím do tebe! Už vím, jak funguješ - Betschart, Martin (Grada, 2015)
Víte, na co se zaměřit, abyste druhé snáze pochopili a získali na svou stranu? Díky zcela nové typologii osobnosti, založené na třech dominujících oblastech mozku, se naučíte prokouknout druhé lidi i lépe poznat sami sebe a využívat své znalosti ku prospěchu všech v soukromém i pracovním životě.
Keywords: Vztahy, láska, rodina