Leadership & management development Role, úlohy a kompetence managerů a lídrů - Pilařová, Irena (Grada, 2016)
Jste na manažerské pozici a zamotala vám hlavu teorie lídrovství? Myslíte si, že nemůžete být lídry, protože jste se nenarodili se správnými schopnostmi nebo nemáte potřebné charisma? Netušíte, jaké kompetence k výkonu role lídra potřebujete a jak je můžete trénovat? Po přečtení této knihy si uděláte jasno.
Keywords: Komunikační dovednosti