Je načase být šťastný! - Kantová, Kateřina (Grada, 2016)
Tato kniha je manuálem ke znovunabytí štěstí, vnitřní vyrovnanosti, pocitu pohody a naplnění. Zároveň vám nabídne mnoho technik a ukáže na příkladech, jak toho dosáhnout. Je určena všem, kdo se na cestě za štěstím a spokojeností trochu zatoulali a cestou ztratili i motivaci k pozitivním změnám.
Keywords: Psychologie pro každého