Aortální nedomykavost - Dominik, Jan (Grada, 2016)
Zcela unikátní publikace s 280, často složenými originálními obrázky doc. MUDr. Pavla Žáčka! Kniha je důležitá nejen pro kardiology, kardiochirurgy a internisty, ale i echokardiografisty a další odborníky zobrazovacích metod i všechny, kteří o nemocné s aortální nedomykavostí v praxi pečují.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna; Kardiologie, angiologie