Já, Eliška Přemyslová - Rožnovská, Lenka (Bambook, 2016)
Eliška Přemyslová dostala jméno téměř královské. Královskému jménu je třeba dělat čest, a tak když se Eliška a její nejlepší kamarádka Karolína Tmavá dozvědí o nespravedlnosti ve své třídě, rozhodnou se jednat. Budou bojovat proti křivdě! Místo kordu ale vytasí důvtip. Moudřejší přece vyhrává!
Keywords: Populárně naučná pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy