Hra na krvavé koleno Skorohorory a halabalady - Traxler, Jiří (Cosmopolis, 2016)
K jakým koncům může vést nevinná dětská hra v pojetí dospělých? Je možné literárně tvořit pod hrozbou namířené pistole? Kdo a proč vraždí za bílého dne učitelky hudby? Odpovědi naleznete v autorově knize povídek!
Keywords: Humor, satira