Někdo to s holkama umí Povídky z časů balení a kotrmelců pozadu - Traxler, Jiří (Cosmopolis, 2015)
Když autor čítával své povídky při svých koncertech, bavili se diváci všeho věku. Zaujmou příběhy i dnešního čtenáře? Humoristické povídky prostupuje jediné téma - erotika dospívání - v mnoha podobách a situacích.
Keywords: Humor, satira