Vegan smoothies Čerstvé nápoje plné energie - Maranik, Eliq (Grada, 2016)
Udělejte něco pro své zdraví a zároveň si pochutnejte! Eliq Maraniková, odbornice na zdravou výživu, nám ve své knížce ukazuje, jak chutná a pestrá může zdravá strava být. Mixované nápoje z ovoce a zeleniny jsou nabity energií a jejich příprava je velmi rychlá, hodí se proto skvěle nejen ke snídani, ale dodají vám sílu i během dne.
Keywords: Kuchařky; Výživa