Jedno sto skořápek - Pavel, Skořepa (Canc, 2022)
Mít v lednici kousek z každého hosta včerejší hostiny... Nebo přemýšlet, jaký převlek na halloweenské koledování zvolit, když jste vlastně zombie... Nebo se dohadovat se šéfem, zda si vzít dovolenou, a následně zjistit, že jste vlastně vy ten šéf... Normálka! V drabblích neboli povídkách o max. sto slovech se může stát naprosto cokoliv. Maličká knížka z pera Pavla Skořepy je doprovázena úžasnými ilustracemi Danici Pružincové a přinese vám mnoho zábavy, napětí, překvapení a možná i znechucení.
Keywords: Humor, satira