Péče o novorozence a kojence Maminčin domácí lékař, 4., přepracované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2016)
Pečujte o své děťátko podle odborných doporučení. Tento přehledný domácí rádce předává novopečeným maminkám a tatínkům spolehlivé rady zkušených pediatrů, jak co nejlépe a s jistotou pečovat o novorozené děťátko. Kniha prověřená stovkami rodičů vychází již ve čtvrtém vydání.
Keywords: Rady pro rodiče