Prázdniny v talíři - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2016)
Tak tohle nebudou obyčejné prázdniny. Žádné povalovaní u babičky, túry po horách, dokonce ani výlet k moři. Letí se do vesmíru! Procestujte s Barčou, Filipem a jejich kamarády sluneční soustavu. Čeká vás pátrání po skrytém létajícím talíři, seznámení se záhadnými mimozemšťany, ale hlavně napínavý příběh.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy