Praha neznámá - Ryska, Petr (Grada, 2016)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do Zlaté uličky ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné. Uvítá vás malebný Nový Svět i chudinská kolonie Na Slatinách.
Keywords: Architektura; Průvodce