Zdobíme květináče - Kubišová, Miroslava (Grada, 2016)
Autorka předkládá zajímavé nápady, jak si ozdobit nádoby na pokojové květiny, např. mramorováním, malbou barvami na sklo, plstí, twistartem, drátky a mnohými dalšími technikami.
Keywords: Výtvarné techniky