Strašidlář - Mezi námi ohnivými strašidly - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2016)
Strašidláci ohniváci jsou tady a chystají se vás pořádně vystrašit! Povede se jim to? Prožijte napínavé vyprávění o různých ohnivých strašidlech České republiky a na mapce si prohlédněte, která se nacházejí blízko vás!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky