Fotoportréty - Scheufler, Pavel (Grada, 2018)
Každý z nás, kdo měl v ruce fotoaparát, už portrétní fotografii vytvořil. Jak ale udělat ideální snímek, aby se líbil fotografovi i fotografovanému, byl bez rušivých vjemů a zároveň nebyl fádní? Nechte si poradit od zkušeného profesionála.
Keywords: Digitální fotografie a video