Trika od Aptáka 2 Malujeme tekutými barvami - Slavíková, Irena (Grada, 2016)
Tekuté barvy se dostaly do popředí zájmu při zdobení textilu, proto vznikla potřeba i jakési "učebnice", která by byla vždy po ruce. Najdete v ní, jak s tekutými barvami co nejlépe zacházet.
Keywords: Výtvarné techniky