Temné variace - Oldřich, Suchý (Golden Dog, 2025)
Temné variace jsou poctou hororu - žánru, který děsí i fascinuje, provokuje i hladí po duši. Oldřich Suchý v nich skládá hold mistrům a mistryním temnot, kteří formovali jeho čtenářské sny i noční můry. Každá povídka je jiná, a přece je spojuje cit pro jazyk, napětí a tušení, že pod hladinou běžného světa se skrývá cosi neklidného.
Keywords: Horory