Meč, srdce a čarodějky - Mendozová, Jindřiška (Bambook, 2016)
Nechte se uchvátit dalším strhujícím příběhem o záhadném Meči! V kulisách tajemného zámku se dotknete historie a s dětskými hrdiny, Jakubem, Anežkou a Péťou, zažijete nevšední dobrodružství.
Keywords: Populárně naučná pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy