Posedlý ctitel - Martina, Nováková (Canc, 2024)
Životní příběh dvou osamělých lidí, kteří v sobě ukrývají vášeň, touhu po objetí a strach z lásky. Tráví večery ve svém soukromí a utíkají do fantazie, aby opustili proklatou realitu. Užívají si sex v písmenkách a vzrušující tajemství. Mohou být kýmkoliv, protože virtuální život je přece hra. Pustí lásku ke svým srdcím, nebo bude pomyslná zeď příliš vysoká? A třeba to nebude láska, co onu zeď zboří... Možná osobní setkání přinese jen nepříjemná zjištění, ohrožení a vážné nebezpečí. Nikdy nevíš, kdo je na druhé straně...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány