Kde jsi, Pierote? - Březinová, Ivona (Bambook, 2015)
Osudovou lásku nemůžeš ignorovat. Svoje srdce nemůžeš oklamat. Vychází skvělý román pro dívky o lásce a hledání sebe sama od oblíbené a úspěšné autorky, několikanásobné držitelky ocenění Zlatá stuha.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy