Vánoční příběh - Skopová, Kamila (Bambook, 2015)
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Aby mohly již tříleté děti srozumitelnou formou poznat, jak se vše odehrálo před dvěma tisíci let, je tu knížka Kamily Skopové s jednoduchými veršíky a realisticky i vtipně pojednanými obrázky.
Keywords: Pohádky