Praktické postupy v anestezii 2., přepracované a doplněné vydání - Jindrová, Barbora (Grada, 2016)
Anesteziologické postupy u základních chirurgických výkonů a při dalších důležitých klinických stavech a okolnostech - stručně a přehledně, po 5 letech aktualizované a doplněné vydání!
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna