Psychologie lidské odolnosti 2., přepracované a doplněné vydání - Paulík, Karel (Grada, 2017)
Každý z nás se chce vyrovnat s nároky života a úspěšně překonávat náročnější i krizové situace. K tomu existuje množství návodů. Můžete jít na to osvojením si konkrétních postupů, anebo hlouběji proniknout do podstaty zátěžových jevů a pochopit souvislosti. My vám nabízíme tu druhou možnost.
Keywords: Psychologie odborná