Přeji Ti krásné Vánoce - Nevolová, Monika (Grada, 2015)
Chcete odolat stresu a užít si Vánoce skutečně naplno? Co můžete udělat, aby tyto Vánoce byly ty nejhezčí nejen pro vás, ale i pro vaše blízké? Přinášíme vám tipy, inspirace, techniky a recepty na dobrou náladu, svěží stav těla i mysli, ale také na to, jak si to nejlepší z Vánoc udržet po celý rok.
Keywords: Psychologie pro každého