Muslimský pacient principy diagnostiky, terapie a komunikace - Hájek, Marcel (Grada, 2016)
Publikace slouží k orientaci lékařů a středně zdravotnického personálu v péči o muslimského pacienta jak v tuzemsku, tak v zahraničí. Z knihy mohou těžit i sociální a pastorační pracovníci. Zcela ojedinělá publikace se stává v současnosti téměř nezbytnou!
Keywords: Gynekologie a porodnictví; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna; Jazyky, komunikace, etika; Psychologie a komunikace