Abdominální a gastrointestinální radiologie TENKÉ STŘEVO - Válek, jr., Vlastimil (Grada, 2025)
Druhá kniha ze série radiologických publikací je určena radiologům v postgraduálním studiu. Ocení ji samozřejmě i další lékaři oddělení zobrazovacích metod, gastroenterologové, internisti, chirurgové a související odbornosti. Bohatá obrazová dokumentace. První publikace, týkající se jater, byla oceněna cenou odborné společnosti.
Keywords: Zobrazovací metody