Žilní vstupy dlouhodobé a střednědobé - Charvát, Jiří (Grada, 2016)
Publikace přináší přehled dlouhodobých a střednědobých cévních vstupů - intravenózních portů, dlouhodobých centrálních žilních katétrů, periferně zavedených centrálních katétrů a midline katétrů - a vše s tím související, tj. zavádění, aplikace léků, kompllikace...
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna; Kardiologie, angiologie; Onkologie; Ošetřovatelství - klinické obory