Stroj na smrt Skutečný příběh snipera s 33 potvrzenými zásahy - Irving, Nicholas (Cosmopolis, 2015)
Syrová autobiografie, v níž Nicholas Irving, jeden z nejlepších amerických sniperů s 33 potvrzenými zásahy, líčí krutou realitu války a nechává nahlédnout hluboko do života za nepřátelskou linií.
Keywords: Biografické romány; Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy