Hlavu vzhůru, rodiče! Na výchovu selským rozumem - Mikulková, Milena (Grada, 2015)
Je důležitější připravit děti na cestu než cestu pro děti! Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné. Ocení ji především rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.
Keywords: Rady pro rodiče