Tvoření z přírodních materiálů "za pár kaček" - Talandová, Jana (Grada, 2015)
V knize se představují způsoby a možnosti tvorby dekorativních předmětů z přírodních materiálů. Jejich výhodou je jejich jedinečnost, zajímavé provedení, snadná dostupnost, jednoduchost zhotovení přízdob a cenová nenáročnost.
Keywords: Výtvarné techniky