Nové vánoční pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Vykouzlete si ty nejsvátečnější Vánoce s Novými vánočními pohádkami. Po úspěšné knize Vánoční pohádky přichází oblíbená spisovatelka Zuzana Pospíšilová se dvěma desítkami originálních, zbrusu nových pohádkových příběhů, které dětem připomenou, že kouzla nepatří jen k pohádkám, ale také k vánočnímu času.
Keywords: Pohádky