Bedny - Rosana, Zvelebilová (Canc, 2024)
Je to sráč, největší v celém Poddrně. O všem ví, všechny ovládá a počet jeho obětí roste. Protistranou je bývalá učitelka a má pro sráče překvapení: smrt. Krutou, velmi bolestivou a hlavně ponižující. Jeho utrpení dokonale naplánovala, avšak polapený padouch se odmítá chovat jako polapený padouch.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Erotické romány; Humor