Bezpečně na internetu průvodce chováním ve světě online - Kožíšek, Martin (Grada, 2016)
Internet je užitečný pomocník, je zábavný, poučný, dovoluje nám být v kontaktu s přáteli z celého světa, ale je v něm mnoho nástrah a skrytých nebezpečí. Jak jim předejít, jak ochránit naše děti i samy sebe to vám napoví autoři s mnohaletými zkušenostmi z prostředí online.
Keywords: Ostatní