Krvavé dozvuky války Konec druhé světové války na českém území - Vlk, Václav (Cosmopolis, 2015)
Kniha populárního autora literatury faktu poutavým způsobem a na základě dodnes málo známých anebo zcela neznámých faktů (a to včetně dobových černobílých fotografií) ukazuje čtenáři tehdejší dění, jež mu bylo a dodnes bohužel je často předkládáno ve zkreslené podobě.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy