Psychosociální problematika v ošetřovatelské profesi - Mellanová, Alena (Grada, 2017)
Předpoklady k výkonu sesterské profese a adaptace v náročné praxi jsou hlavními atributy pro úspěšné vykonávání sesterské profese. Úspěšnost sestry je hodnocena zejména podle kvality poskytované péče a přístupu k nemocným.
Keywords: Psychologie a komunikace